İSTANBUL / ŞİŞLİ - 19 Mayıs İmam Hatip Ortaokulu

19 Mayıs İmam Hatip Ortaokulu

19 Mayıs Mahallesi Gazi Berkay Sokak No 4 Şişli / İstanbul
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve teknoloji ile donanmış, kendine güvenen, dünyayı, insanları, ülkesini seven, geleceğe güvenle bakan, çevre bilinci oluşmuş, düşüncelerini özgürce ortaya koyabilen, barışı,sevgiyi ilke edinmiş eğitim, bilim ve kültür merkezi olmaktır.
Misyon
Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, çağdaş, barışçı düşünen araştıran, sorgulayan, çözümler ortaya koyan, güzellikleri paylaşmasını bilen, milli birlik ve bütünlük içinde bilimsel, kültürel ve sosyal faaliyetlere katılan bireyler yetiştirerek, onlara 21. yüzyılın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerileri kazandırmayı sağlamaktır.
Derslik :16<
Öğretim Şekli :Tam gün
Doğalgaz
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
0 - -
Ulaşım
Her yönden Mecidiyeköy´e Belediye Otobüsü, Bomonti ve Cevahir AVM Metro, Mecidiyeköy Metrobüs.
Yerleşim Yeri
Halaskargazi Caddesi üzerinde Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Şişli Turizm Meslek Lisesi (Şişli Lisesi) arasında.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Şişli İlçe Merkezinde Halaskargazi Caddesi üzerindedir. İstanbul Valiliği - Şişli arası 16.6 km 32 dk, Esenler Otogarı - Şişli arası 22.6 km 25 dk, Harem Otogarı - Şişli arası 22.6 km 30 dk, Etfal Hastanesi Belediye Otobüs Durağı- Okul arası 270 m, Mecidiyeköy Metrobüs - okul arası 1.3 km 4dk Cevahir AVM Metro okul arası 900 m 2dk
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu